Thursday, November 11, 2010

Winter Sonata (2002)

Winter Sonata (2002)





Uploaded with ImageShack.us

Title: Winter Sonata
Genre: Romance
Cast:
Bae Yong Joon as Kang Joon Sang
Choi Ji Woo - Yoo Jin
Lee Hye Eun - Jin Suk
Park Yong Ha - Sang Hyuk
Park Sol Mi - Oh Che Lin
Ryu Seung Soo - Kwon Yong Kuk
Subtitle = English

Synopsis: "The drama is about friendship, first love and long kept secrets.

Joon Sang was born out of wedlock. Growing up without a father turns him into an introvert. His mother tells him that his father is dead. Believing that his mother is hiding something from him he becomes adamant to search for him.

He enrolled himself in a high school where his mother went many years ago. There he meets the sweet but cheeky Yoo Jin. Love soon blossoms between the two. But their love story is only the beginning of pain and heartache."continue

AICI ESTE SERIALUL

AICI ESTE OST-ul

7 comments:

diana said...

ai postat tot serialul sau mai sint si alte episoade_ nu de alta,dar daca il descarc macar sa fie tot.....sint una dintre multele fane ale acestui actor foarte talentat si am o mica colectie cu filme de-ale lui.multumesc mult.

diana said...

intr-adevar ceea ce se scrie despre acest serial minunat este adevarat.o poveste atit de frumoasa dezvoltata intr-un serial de mare succes mai rar poti intilni.....

diana said...

am vizionat intregul serial in doar 2 zile si pot sa spun ca este cu adevarat unul de exceptie.sint ferm hotarita,este cel mai bun serial pe care l-ai postat si nu exagerez.

diana said...

nu ai gasit pe nicaieri subtitrarea in romana?cei de pe asiacinefil il au tradus ,dar din pacate nu se poate descarca.....

Korean Drama said...

@diana: Nu am gasit-o.

DIANA,aceiasi ca mai sus said...

draga marian,trebuie sa recunosc ca ai foarte multe seriale si filme bune,dar pentru mine number one ramine tot YI SAN siWINTER SONATA. mii de multumiri pentru tot efortul tau.daca se poate.......BOYS OVER FLOWERS nu este cumva in vizorul tau?

Korean Drama said...

@DIANA,aceiasi ca mai sus: Sincer inca nici nu stiu daca exista facut de cineva subtitrare in lb romana, caci in lb engleza m-am uitat la cateva episoade si mi-a placut.