Sunday, August 8, 2010

Haeundae 2009

Haeundae 2009



An = 2009
Regia = Je-gyun Yun
Cu = Joong-Hoon Park, Ji-won Ha, Kyung-gu Sol
Gen film = Acţiune, Dramă
Durata = 120 minute
SUBTiTLE...: English+Romanian

Sinopsis
"
În extremitatea sud-estică a Peninsulei Coreea se află oraşul internaţional Busan. Plaja Haeundae, situată în sud-estul oraşului Busan, este un popular şi mirific loc de vacanţă, care atrage anual un milion de vizitatori.

Man-shik, un locuitor din Haeundae, a suferit o pierdere de nedescris cu patru ani în urmă, când un tunami i-a înghiţit un coleg cu ocazia unei excursii de pescuit. De atunci, magia a dispărut şi niciodată nu s-a mai întors în larg, locul care-i trezeşte amintiri atât de…"
Haeundae 2009

AICI ESTE FILMUL

2 comments:

diana said...

mariane esti un tip de milioane! cred ca sint cea mai mare fana a blogului tau,daca ai avea un contor ai ramine uluit de cite ori il vizitez....am observat ca toate filmele pe care ti le-am recomandat le-ai postat,iar fanii adevarati ai filmelor coreene sint sigura ca le vor aprecia.acest film l-am revazut chiar aseara si azi m-am bucurat sa vad ca l-ai gasit.oameni buni,uitati-va la acest film si nu veti regreta,filmele americane de gen vi se vor parea extrem de slabe pe linga acesta,credeti-ma!mii de multumiri,am vazut ca ai gasit si THE BOW esti tare ,ce sa mai spun!

DIANA said...

IN FILMUL ACESTA JOACA TIPA DIN SERIALUL @CRONICILE FRUMOASEI LUPTATOARE DAMO@