Monday, October 18, 2010

The King and the Clown 2005

The King and the Clown (Movie - 2005)


Uploaded with ImageShack.us

Main Cast
Kam Woo-Sung
Lee Jun-Ki
Jang Jin-Young

Year Released: 2005
Director: Lee Joon-Ik
Duration: 119 Minutes
Subtitle RomanianTraducerea: anonim & gligac2002 (c) www.subs.ro

Synopsis: In the years of the infamous King Yeon-san, two clowns start a play that is satirical of the king and become popular among the common people. But soon they get arrested for treason, and they bet their lives on making the king laugh with their play acting.continue

AICI ESTE FILMUL

3 comments:

Anonymous said...

OOO!
Multumesc foarte mult pentru film-este deja un film care a facut istorie. Multumesc si pentru restul de filme de pe blogul tau.

DIANA,cea mai mare fana a acestui blog said...

GONGGIL ma bucur mult ca mai exista cineva caruia sa ii placa acest film ciudat din punctul de vedere al unora.Iar tu Mariane esti un tip de milioane....mie personal mi-ai facut cea mai mare bucurie prin "impartirea "cu noi a acestei mari comori pe care o detii.Fani ai filmelor coreene sa stiti ca orice film sau serial de pe acest blog veti descarca veti fi incintati!Si daca auziti de vreun film coreean nou sau de calitate,nu va sfiiti,faceti recomandari.Marian face tot posibilul si le gaseste....Nu-i asa?

Korean Drama said...

@DIANA,cea mai mare fana a acestui blog: Intradevar. O sa fac toto posibilul. Si acesta a fost to o recomandare si ii multumesc deoarece mi-a placut mult.