Tuesday, January 25, 2011

Yi San - Furtuna la palat 이산 李祘

Yi San - Furtuna la palat - 이산 李祘





Uploaded with ImageShack.us

Genre: Historical, Period Drama
Category: Korean Drama
Film Date: September, 2007
Episodes: 77
SUBTiTLE...:RomanianTraducere: MrsKorea ºi TVR1
Corecturã ºi adaptare: Carina


Synopsis:
RO: Furtună la palat este un serial coreean, istoric şi dramatic ce prezintă viaţa regelui Jeongjo, al 22-le rege al dinastiei Joseon. Acesta a rămas în amintirea coreenilor ca fiind înţelegător cu omul de rând în ciuda originii sale regale.

Serialul începe cu copilaria regelui, când se împrieteneşte cu alţi doi copii ce lucreaza la palat, care vor fi mai tarziu expulzaţi. Bunicul lui Jeongjo îl izolează pe tatăl copilului într-un dulap de orez, fără apă şi fără mâncare deoarece se teme că prinţul plănuieşte o lovitură împotriva sa. Copilul doreşte să îşi salveze tatăl, şi împreună cu câţiva eunuci ajunge să facă o mică gaură în lada unde se afla prinţul moştenitor(tatăl micului prinţ).Micul prinţ îl imploră pe împărat să îi ierte tatăl. Povestea sare mai apoi în anii de tinereţe ai lui Jeongjo când se reîntâlneşte cu prietenii din copilarie. Toata perioada în care el domneşte este presărată cu intrigi. Bineînţeles că din viaţa regelui nu poate lipsi dragostea, iar tânărul se îndrăgosteşte de prietena sa din copilarie, Song Yeon..."continuare

AICI GASITI SERIALUL

14 comments:

DIANA said...

Hai ca tot eu sint prima care scriu si aici.MARIANE SA TRAIESTI O MIE DE ANI pentru aceasta imensa bucurie pe care ai facut-o tuturor fanilor acestui serial divin.YI SAN IS THE BEST!

diana said...

,,,,,asta ca sa vezi cine sint fanii adevarati ai blogului tau.....toti profita,dar unul nu scrie doua rinduri,asa,macar din respect pentru efortul pe care il depui.eu o sa fiu pe faza,la fiecare noutate o sa las un semn,o multumire.....nu de alta,dar meriti!bravo si tine-o tot asa.si eu sint in cautarea citorva seriale si astept,poate tu vei avea mai mult noroc decit mine si le vei gasi.

Anonymous said...

Buna! Vreau sa zic ca te respect f mult,chiar m-ai ajutat..am cautat Yi San,Jang Geum si SeonDeok cu sub in romana o gramada de timp.Mersi mult!

Si daca nu te superi,stii cumva filmul acela "Joseon's Great Detective" (cred ca se mai numeste si "Detective K"?)corean care apare anul asta? La noi pun pariu ca nu o sa apara(de ce ar aparea? e doar un film,nici serial nu e).In el joaca superba actrita Han Ji Min(cea care o interpreteaza pe Song-yeon in Yi San) si chiar vreau s-o vad.Inteleg si subtitrari in engleza evident,deci daca stii unde il pot gasi sau vreun site cu download-uri de filme coreene cu sub in engleza iti raman profund recunoscatoare !

http://www.dramabeans.com/2010/12/trailer-for-comedic-period-mystery-joseons-great-detective/


Mersi mult,
Alexandra,Bucuresti. :*

Korean Drama said...

@Anonymous: Salutare, Alexandra,Bucuresti. Cand va aparea o sa il caut. O sa il trec intr-un doc ca sa il am aici sa nu uit. Daca o sa apara undeva pe net sigur il voi gasi numai sa se faca si sub in engl. In orice caz, ideea este. Daca il gasesc o sa il pun.

Anonymous said...

Ok mersi mult!

Mihaela said...

Buna ziua,

va multumesc pentru efortul depus pentru postarea tuturor acestor seriale. As avea o intrebare, daca nu va suparati. Restul episoadelor din Yi San, de la 64 la 77 unde le pot gasi? Pe Hotfile sunt numai pana la 63 inclusiv.

Korean Drama said...

@Mihaela: Vor mai continua in urmatoarele zile si restu.

Korean Drama said...

Hy friend. This it a cool corean drama and i like it very much. I reccomend u to take a look here שולחן אוכל. Thx a loot

Negrisor said...

Multumesc mult tuturor celor care au postat aceste seriale. M-a acaparat magia filmelor coreene. Acesta este cel care mi-a placut cel mai mult si de aceea il incarc primul. Vor urma Jumong, Dae Jang-geum, Hur Jun, Regatul Vanturilor, Shadowless Swoord, Emperor of the Sea si vom mai vedea. S-auzim de bine !

diana said...

acest serial este dupa parerea mea PERLA blogului tau!

vioara I said...

as avea o intrebare... Furtuna la Palat nu este tradusa in romana? sau doar primul episod este asa? Unde l-as putea vedea in limba romana? Ve rog mult sa imi spuneti!

Korean Drama said...

@vioara I: Tot serialul este tradus in romana din cate stiu eu. Eventual o sa caut sub sa le urc.

Mihaela M said...

Buna .
Dar telenovelele :
Great Merchant Kim Man-Deok.
sau
Copacul cu rădăcini adânci
(Tree With Deep Roots)
(care e acum pe tvr1 )

sau The Duo(doi barbati pentru o soarta)
nu le pui?
MS

Korean Drama said...

Nu le am :D